Körösladány MSK honlapja
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
További híreink

2016. július 11.
Portugália hosszabbításban győzött a döntőben

A portugál labdarúgó-válogatott Eder hosszabbításban szerzett góljával 1-0-ra legyőzte a házigazda francia csapatot a 15. labdarúgó Európa-bajnokság vasárnapi döntőjében.


2016. július 10.
Századvég: a magyarok büszkék a válogatott Eb-sikereire

A magyarok döntő többségét büszkeséggel töltik el a labdarúgó-válogatott sikerei - írja közvélemény-kutatási adatok alapján a Századvég Alapítvány pénteki közleményében.


2016. július 7.
BL - Elbasanban játszik a Ferencváros

Elbasan városában játssza albániai mérkőzését a Ferencváros a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező második fordulójában a Partizani Tirana ellen.

 
Hírek
 
Statisztikák
 
Információ
 
Képek/Videók
 
Utánpótlás híreink

2016. május 14.
Vereséget szenvedtünk a Dévaványa ellen

Serdülő csapatunk péntek délután lépett pályára hazai környezetben a Dévaványa ellen, a listavezető pedig tíz góllal nyerte meg ezt a találkozót. Egy hét múlva csapatunk szabadnapos lesz.


2016. április 24.
U16: Hazai pályán a Sárréti Gyöngyhalász ellen folytatódott a bajnokság

Serdülő csapatunk a Füzesgyarmat ellen folytatta szombaton a bajnokságot. Fiataljaink sajnos vereséget szenvedtek el riválisunktól, május elején viszont a Vésztő ellen lehet javítani.

 
Szavazás
Bajnokságban stabil szereplés, Magyar Kupa győzelem
Ön hogyan értékeli csapatunk 2015/16-os szereplését?

kiváló, maximumot nyújtotta a csapat
jó, lehetett volna ebben egy kicsivel több is
átlagos, erre számítottam a szezon előtt
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Szavazás
Ön szerint melyik volt a legemlékezetesebb tavaszi meccsünk?

Körösladány - Kondoros (MK) 2-0
Szeghalom - Körösladány 2-2
Rákóczi Vasas - Körösladány 2-3
Körösladány - Vésztő 3-2
más mérkőzés
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Képek

Legutóbbi képgalériáink:

Nyári felkészülés
alapozás

Körösladány - Kispest-Honvéd
öregfiúk mérkőzés

 
Naptár

 
Facebook
 

 
TAO-s pályázat

A nyertes TAO pályázatunk részletesen megtekinthető ide kattintva!

 

Egyesületi sportkoncepció

A Körösladányi MEDOSZ SK sportkoncepciója szorosan illeszkedik Körösladány Város 2010-2014 időszakra vonatkozó sportkoncepciójához. Az egyesület feladatai között kiemelt fontosságú a labdarúgó szakosztály utánpótlás korú játékosainak nevelése, versenyeztetése, melynek végső célja a felnőtt labdarúgó csapat valamennyi tagja saját nevelésű játékosból történő biztosítása, továbbá megyei illetve régiós magasabb szintű csapatok utánpótlásának biztosítása. Ezzel jelentős szerepet vállal a fiatal, felnövekvő generációk sportszeretetének kialakításában, a jövőképének alakításában. Az utánpótlás és gyermeksport támogatását az önkormányzat is kiemelten fontos feladatnak tartja. A versenyeztetés az utazás és az infrastruktúra fenntartási költségeit is az önkormányzat vállalja, valamennyi korosztály tekintetében.

Az elmúlt években már nagy hangsúlyt kapott az utánpótlás nevelés, ennek eredménye képen az U16-os_ csapatunk a 2010/2011. évi körzeti bajnokságot megnyerte, a győztes csapat egy tagja pedig már NB I. U19 korosztályban folytatta tovább. Körösladányban ez az alapja a megfelelő színvonalú labdarúgás eléréséhez szükséges hosszú távú programnak. A kitűzött cél elérése érdekében minden lehetőséget meg kívánunk ragadni. Egy korábbi sikeres pályázat eredményeként már jelentős előrelépés történt a sport alapinfrastruktúra területén, amikor 2011-ben a Belügyminisztérium pályázatán 12.908.000 Forintot nyert Körösladány Város Önkormányzata, mely ehhez 3.227.000,- Ft saját erőt biztosított. Ebből az összegből egy 20x40 m alapterületű, multi-funkciós műfüves pálya került megépítésre. Az új létesítmény műszaki átadása már megtörtét, így napi szinten tudják használni nem csak az egyesület igazolt játékosai, hanem az iskolába, sőt óvodába járó gyerekek. A középtávú program megvalósításában ez az első jelentős lépésnek tekinthető, de a program teljes megvalósításához további elengedhetetlen infrastrukturális és sport szakmai fejlesztések szükségesek. Elbírálás előtti szakaszban van az ovi-foci pályázatunk, amely megvalósulása esetén már óvoda területén is megfelelő infrastrukturális feltételekkel végezhető a szakmai munka (jelenleg az általános iskola tornatermébe járnak „edzésre” az óvodás korú gyermekek).

Utánpótlás-nevelésünkről:

Az U 7-8, U 9-10, U 11- 12, U 13-14 csapataink a Bozsik egyesületi és intézményi rendszerben, valamint különféle kupában szerepelnek. Lehetőségeinkhez mérten segíteni próbáljuk a kiemelkedő szorgalmú, tehetséges fiatalokat.

Egyesületünkben a labdarúgó szakosztálynál is a rendszeres sportolás, versenyeztetés, testedzés, felüdülés biztosítása, az ilyen igények felkeltése, tagjainak nevelése, a társadalmi öntevékenység és a közösségi élet kibontakozása a cél. Ennek érdekében együttműködünk a Körösladány Város Önkormányzatával, gazdálkodó és társadalmi szervezetekkel, intézményekkel, magán és jogi személyekkel, igényelve ezek erkölcsi, anyagi támogatását a Sportegyesület eredményessége érdekében. Célul tűztük ki azt is, hogy kapcsolatokat építsünk ki az ország területén- amennyiben erre lehetőség adódik, külföldön is- hasonló területen működő egyesületekkel, egyéb szervezetekkel, hogy ez által is bővüljön azon lehetőségek köre, amit az egyesület tagjainak és támogatóinak nyújtani tud. Egyesületünk tagja lehet mindenki, aki az egyesület céljával képes azonosulni, továbbá vállalja az egyesületi tagságból folyó kötelezettségének teljesítését.

Csapataink igazolt labdarúgóinak száma meghaladja a 100 főt, jelenleg társadalmi munkában végzik munkájukat az edzők, testnevelők, önkéntesek. Szeretnénk 3 szakemberrel, edzőkkel ellátni a szakmai munkát és a pályagondnoki munkát is. Az utánpótlás csapatok létszámát 15-21 fővel emelnénk. Az eddigi edzések számát emelnék. A Bozsik program egyesületi és intézményi tornáin is részt veszünk, szeretnénk mi rendezőként tevékenykedni egy-két alkalommal. Amennyiben adódna több lehetőség szívesen részt vennék több utánpótlás korúak számára kiírt kupában is. Eddig ez csak az anyagi problémák miatt nem sikerült. .Éves szinten egy-egy csapatnál terveznénk a felkészülési időszakban edzőtáborokat, jobb körülmények közötti felkészülést. Terveink között szerepel egy kispályás női csapat megszervezése, mellyel a nemek közti diszkriminációt ellen is harcolhatnánk.

Tovább kell fejleszteni a sport alapinfrastruktúrát és a személyi feltételeket egyaránt a megfelelő szakmai színvonal elérése, és majdani szinten tartása miatt.  Ezen fejlesztések megvalósítását egy sikeres TAO pályázat keretében meg tudnánk valósítani.

Fejlesztési célok elképzelések:

Az alapinfrastruktúra fejlesztésének következő lépései:

 

 • szeretnénk a felújítani a hitelesített, szabványos nagypályánkat. A műszaki tartalom a gyepszőnyeg cseréjét és egy öntözőrendszer kiépítését  a kapuk mögött labdafogó háló felállítását tartalmazná. Ez a fiatalok versenyeztetéséhez szükséges, illetve utánpótlás tornák megrendezéséhez.
 • szertár kialakítása a sporttelep területén
 • a nézőtér rekonstrukciója, a gyermekek kísérői számára biztosítva a kulturált körülmények közötti várakozást.
 • Egy kisméretű edzőpálya kialakítása a sporttelep területén.

Eszközbeszerzés:

 

 • a sporttelep karbantartásához szükséges egy magas műszaki feltételeket kielégítő multi-funkciós gép beszerzése.

Személyi feltételek biztosítása a program megvalósítási ideje alatt:

 • utánpótlás neveléssel kapcsolatban szakember, edző foglalkoztatása
 • az infrastruktúra karbantartásához, a sporttelepen megvalósított beruházások értékmegőrzése és a biztonságos üzemeltetéshez szükséges egy pályagondnok alkalmazása,
 • az egyesület igazolt labdarúgói közül egy fő „B” licences edző tanfolyamra történő beiskolázása.

Technikai feltételek:

 • valamennyi utánpótlás csapat utaztatásának biztosítása,
 • egyéni felszerelések biztosítása a játékosok számára,
 • versenyeztetéshez szükséges orvosi vizsgálatok költségeinek biztosítása,

A megvalósítandó program összevetése a sportági szakszövetség által kitűzött stratégiai célokkal

Sportfejlesztési programunk összeállításánál maximálisan figyelembe vettük a Magyar Labdarúgó Szövetség által kitűzött stratégiai célokat, így a pályázatunk és a Szövetség által kitűzött célok a legmesszebbmenőkig koherensek egymással.

Sportfejlesztési programunk lehetséges társadalmi és gazdasági hatásai, a várt előnyök és a figyelembe veendő kockázatok megjelölésével

Sportfejlesztési programunk megvalósulása esetén kizárólag pozitív társadalmi hatásokkal számolhatunk. Sportegyesületünk szakmai munkája feltételeinek javulásával szélesebb társadalmi bázisra helyezhetjük a labdarúgó sportot. Fenntartható alternatívát kínálunk a gyerekeknek és a fiataloknak az értelmes, személyiségépítő időtöltésre, amely a fizikailag és mentálisan is egészséges ember jó példáját biztosítja számukra.

Tovább öregbíthetjük a megyei, országos és akár országhatáron túl is a körösladányi labdarúgó sport jó hírnevét, amely szűkebb pátriánk számára is előnyös lehet.

A program biztonságos működtetése sikeres pályázat nélkül nehezen kivitelezhető. A sikeres TAO pályázat megvalósítása jelentősen hozzájárulna a városi és egyesületi sportkoncepcióban megfogalmazott célok eléréséhez.

 

Körösladány, 2012. április 25.

 

Antal János

elnök

 
Következő mérkőzés

Felkészülési mérkőzés:

2016.07.27., 18:00
Körösladány MSK
Okány KSK
 
Játékvezető
 
Asszisztensek
 
 

Mire számíts?

 

A mérkőzésig hátralévő idő:

 

Ifi bajnoki mérkőzés:

2016.??.??., ??:??
Nyári szünet
Nyári szünet
 
Játékvezető - asszisztens
 
 

 

 
Előző mérkőzés

Felnőtt bajnoki mérkőzés

Karcagi SE 4(1)
Körösladány MSK 6(3)

Gólszerző(k): Juhász D. (2), Laksteter J. (2), Papp Zs.(2)

Bővebben >>


Ifi bajnoki mérkőzés

Körösladány MSK 7(4)
Tótkomlós 2(1)

Gólszerző(k): Jónás T. az 1., László A. a 16., a 32., Almási M. a 39., Kántor L. a 48., Szalazsán A. a 65., Pekker L. a 85. ill. Bogár P. a 33. és Koleszár J. az 53. percben.

Bővebben >>

 
Tabella
2015/16
Megye I.
1. Méhkerék 28 80
2. Szarvas 28 55
3. Szabadkígyós 28 53
4. Füzesgyarmat 28 52
5. Körösladány 28 51
6. Rákóczi Vasas 28 48
7. Szeghalom 28 43
8. Kondoros 28 37
9. Jamina 28 37
10. Mezőhegyes 28 34
11. Vésztő 28 31
12. Tótkomlós 28 20
13. Dévaványa 28 19
14. Mezőkovácsháza 28 17
15. Elek 28 16

Részletes tabella: Felnőtt - Megye I.

2015/16
Megye II.
1. Lőkösháza 30 80
2. B.szentandrás 30 75
3. Medgyesegyháza 30 72
4. Sarkad 30 54
5. Sarkadkeresztúr 30 49
6. Kunágota 30 45
7. Bcs. MÁV 30 41
8. Békés 30 40
9. Bucsa 30 39
10. Battonya 30 37
11. Gyomaendrőd 30 35
12. Okány 30 29
13. Újkígyós 30 23
14. Csanádapáca 30 22
15. Dombegyház 30 22
16. Mezőberény 30 22

Részletes tabellák: Felnőtt - Megye II.

2015/16
U19 - Megye I.
1. Jamina 12 33
2. Szarvas 12 30
3. Csanádapáca 12 26
4. Körösladány 12 22
5. Kondoros 12 20
6. Sarkad 11 19
7. Szabadkígyós 12 19
8. Gádoros 12 13
9. B.szentandrás 11 11
10. Tótkomlós 12 10
11. Dévaványa 11 9
12. Békés 12 8
13. Kétegyháza 11 0

Részletes tabellák: Megye I. - U19

 
Góllövőlista

Megye I.

27 gólos

Sztojka Ádám (Méhkerék)

22 gólos

Furár Róbert (Szarvas)
Laksteter Jován (Körösladány)


Megye II.

44 gólos

Multyán Csaba (Kunágota)

31 gólos

Pősze Roland (Békés)

27 gólos

Varga Gábor (Medgyesegyháza)

 
Info

Jelenlegi forma

30. 29. 28. 27. 26.
Gy D Gy Gy Gy

Hiányzó, sérült

Molnár József
Szilágyi Zsolt
Komódi Balázs
Viczián Dániel
Vastagh Zsolt


Eltiltott

 

Impresszum

Támogatók
Körösladány Város Önkormányzata Duna - Aszfalt (Tiszakécske) Meta Vasipari Kft. Helvécia Protein Trade Kft.
Geromi Kft. Körös-Road Kft. Valkon 2007 Kft. Anpast Europroject Kft.
Horváth Építőmester Kft. KITE Zrt. Box Print Kft. Ép-sped Kft.
A-HID Zrt. Körös Pékség Kft. Swietelsky Kft. Kulcs-Soft Kft.
Dr. Varga Imre (ügyvéd) Kovero Kft.

Támogassa csapatunkat adója 1%-ával: Adószámunk: 19976684-1-04; Felajánlását a csapat nevében is köszönjük!

Szerkesztők:
Baranya Tamás (koros.ladany@freemail.hu)
Baranya Róbert (koros.ladany@freemail.hu)

Légy te is Farmasi tanácsadó! Kötetlen munka, befektetés nékül, minõségi termékek, jó kereseti lehetõség!    *****    Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ●「ΒΛSMΛIW」 ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ● EGY SZIGET + 24 MÁGUS ● FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)